Hemma i Sverige igen!!

Ledsen att jag inte har uppdaterat nånting.. Skulle gärna delat med mig om allt jag upplevt, framförallt under min resmånad som var underbar! Jag tänkte i alla fall berätta vart jag reste, såhär i efterhand.

Jag började med att flyga från Atlanta till New York City till Madeleine från min gymnasieklass som pluggade där sen i höstas. Jag hade med mig alla mina tre stora resväskor och kabinväskan och kunde som tur var få lämna en del väskor i hennes lägenhet när jag var ute och reste. Jag upplevde NY i två dagar med henne och lite själv och flög sen till Chicago med Mafaye (som är en av de svenska au pairerna som jag började det här året med när vi hade orientation i NY tillsammans). Där var vi i tre dagar och gick runt och frös och gillade inte vädret alls när vi vandrade runt i hela staden och åkte även till den svenska lilla staden Andersonville.

Sen drog vi till Kalifornien, skildes åt och jag var i Menlo Park hos Jenny, bästa kompisen sen barnsben som också är här som au pair. Vi två tog en helg i San Fransisco och helgen efter hyrde vi bil och körde ner på Highway 1 till Santa cruz, på vackra 17-mile drive, till Carmel, Monterey och avslutade med Yosemite National Park, även med svenska au pair-tjejen Sara. Under veckan var vi hemma hos henne då hon jobbade och hittade på roliga grejer på kvällarna. Min morbror kom och mötte upp mig i San Fransisco på onsdagen och vi var där och hyrde sen bil och körde över Golden Gate Bridge till Sausalito och Muir Woods redwoodskog. Vi flög vidare till Las vegas där vi var över helgen, och tog även en tur till Grand canyon, som var jättemäktigt att se. Flög litet plan, åkte helikopter och åkte båt på Colorado-floden. Vi fortsatte till Los Angeles där vi levde lyxliv då vi bodde på The Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills.


Grand Canyon!

Sen fortsatte jag till Washington DC och mötte upp Mafaye igen och träffade även en av de andra svenska au pair-kompisarna från Orientation. Vi var i New York igen de sista dagarna innan vi flög hem till Sverige igen den 21 mars och landade på Arlanda den 22 mars där vi välkomnades av våra familjer! Hemma på svensk mark igen efter 13 månader i USA, lite konstig känsla det. Nu har jag börjat komma in i det svenska livet igen och umgåtts med massa vänner :)


RSS 2.0