Snart är det slut..

Tiden har gått galet snabbt och snart har mitt år som au pair kommit till sitt slut. Kan inte fatta det.
Nedräkningen har börjat och nu är det bara drygt tre veckor kvar i Atlanta. Nästa vecka är det min födelsedag dessutom och har roliga planer den helgen!

Ibland vill jag bara stanna och njuta av det amerikanska livet, ibland längtar jag hem till tusen. Det är framtidsoro blandat med lycka att komma hem. Jag kommer sakna så galet mycket här men jag kommer njuta av att vara tillbaka i Sverige, speciellt med våren och sommaren framför mig. Jag hade planer på att stanna i USA i ett halvår och förlänga som au pair, fick 22 intresserade familjer plus att min värdfamilj i Atlanta ville att jag skulle stanna med dem. Men det blir att jag åker hem istället, vilket känns som rätt beslut efter massa velande.

Jag försöker göra allt som jag fortfarande vill hinna med innan jag åker hem, vilket är mer än man kan tro efter ett år här. Och ska på något sätt få ihop en hel månads resplaner vilket är lättare sagt än gjort. Jag håller tummarna för att en kryssning till Karibien blir av samt att morbror min kommer och reser med mig! Sen blir det till att hälsa på Jenny i San Fransiso, till Washington DC och NY, sen får vi se vad som hinns med.

Jag önskar att jag hade skrivit mer under mina månader i Atlanta men jag jobbar så galet mycket och hittar på så mycket roligt på helgerna att det inte finns tid.

Kan försöka ge nån slags längre uppdatering snart..

Åren går!

Jag vill skicka ett stort grattis till min farfar som fyller hela 93 år idag, 22/1 2012!!! (vet att det hunnit bli den 23e i Sverige men här e det fortfarande den 22a).

Jag hoppas att allt är bra och att du mår bättre efter en påfrestande höst. Hoppas att du hade en trevlig dag och att det var kul när familjen kom över på fika och firade dig. Förra året var Emelie inte med för då hade hon redan åkt till USA, och detta år är jag inte med för att jag är i USA, men jag ser fram emot att träffa dig när jag kommer hem! :) Massa kramar till dig!

Bilden är från 2 jan 2011 då alla fem kusinerna bjöd ut farfar på lunch på Djurgården. Mycket trevligt :)


Jag och farfar på restaurangen

RSS 2.0